Call us on  0304-67 76 00

Home » Vår idé

Vår idé

imac med logo kopia

AFFÄRSIDÉ

PartnerKonsults affärsidé är att tillhandahålla högkvalitativa konsulttjänster inom reklam, organisation, ekonomi, juridik och administration. Vi stärker och utvecklar företag och deras ägare genom en flexibel organisation med ett stort nätverk av konsulter och samarbetspartners.

VISION

Med hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetar/konsulter ska vi ge ett stort värde för kunden under affärsmässiga förhållanden. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder.

VD:s EGNA ORD

PartnerKonsult är just som det låter, vi är konsulter till yrket men i vårt samarbete med våra kunder är vi deras partner. Vi arbetar lika hårt för att ditt företag ska bli framgångsrikt som du själv.

Som företagare har du en tjänst eller en vara du vill sälja. Kärnverksamheten är det grundläggande till att man väljer att startar företag. Med en vardag full av beslut kring ekonomi, budget, planering, marknadsföring, juridik, myndighetskontakter och administration m.m. är det lätt att man missar något.

Samarbetar du med PartnerKonsult så missar du inget för vi är din partner.